direct naar inhoud van 6.1 Maatschappelijke uitvoerbaarheid
Plan: Buitengebied Rietweg 30 (9015)
Status: ontwerp
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0303.9015-0ONH

6.1 Maatschappelijke uitvoerbaarheid

Het voorontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Rietweg 30 (9015)" is voor inspraak gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegd. Er zijn gedurende deze periode geen reacties binnengekomen.

In het kader van het bepaalde in artikel 3.1.1 Bro is het bestemmingsplan daarnaast voorgelegd aan verschillende vooroverleginstanties. Er zijn overlegreacties binnengekomen van de provincie Flevoland en Waterschap Zuiderzeeland. Deze reacties zijn opgenomen in Bijlage 7 en Bijlage 8.

Gemeentelijke reactie op de overlegreactie van provincie Flevoland

De reactie van de provincie is door de gemeente ter kennisgeving aangenomen. De reactie heeft niet geleid tot aanpassing van het bestemmingsplan.

Gemeentelijke reactie op de overlegreactie van Waterschap Zuiderzeeland

De reactie van het waterschap heeft mede geleid tot een aanpassing van de kavelsloot. De lange duiker onder het bouwperceel door is afgeraden door het waterschap. In het ontwerpplan is voor de watergang de lange duiker onder het bouwperceel door verwijderd. Daarvoor in de plaats is de kavelsloot verlegd om het bouwperceel heen. Het waterschap heeft aangegeven dat zij hiervoor ook een voorkeur hebben. Op de verbeelding is daarom de aanduiding "wa" verlegd.

Vervolgprocedure

Het ontwerpbestemmingsplan wordt gedurende een periode van zes weken ter visie gelegd. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze bij de gemeenteraad.